logo expressions
logo ijm
 
 

Kunstenaars

Willem van den Heuvel

willem van den Heuvel

Willem van den Heuvel werd in 1970 geboren in Rhoon en groeide samen met zijn broer en twee zussen op in en rond de gemeente Werkendam.
Tekenen heeft hij altijd leuk gevonden. Op de middelbare school viel dat dan ook op. 

Lees meer

Henrike Gootjes

Henrike GootjesDe artistieke projecten van Henrike Gootjes creëren en verstevigen verbindingen tussen verschillende mensen. Ze gebruikt handwerktechnieken op een hedendaagse manier en verbeeldt de realiteit die te vinden is tussen moeite en hoop, vol van veerkracht en schoonheid.

Lees meer

Lindy Damen

lindy-damenLindy is een freelance digitaal artiest. Zij is afgestudeerd als Bachelor of Science, in de richting van Kunst & Techniek. Haar passie is kunst combineren met maatschappelijk werk. 

Lees meer

Gerda Boele

Gerda BoeleGerda Boele werkt vrij en in opdracht. Zij volgde vijf jaar schilderlessen en een jaar beeldhouwles. Bomen, natuur, symbolen en kleurrijke mensen spreken haar aan als onderwerpen. 

Lees meer

Heather Hancock

HeatherHancockHeather Hancock volgde de afgelopen 20 jaar een unieke carrière als klassiek pianiste en zangeres en songwriter. Haar muziek wordt gekenmerkt door veel verschillende geïnspireerd op de klassieke, westerse traditie en de hedendaagse muziek waar ze mee opgroeide.

Lees meer

Paul Abspoel

Paul AbspoelPaul Abspoel is fotograaf. Geboren in Haarlem, 12 december 1961. Getrouwd, vader van 3 kinderen. Opgeleid als leraar Geschiedenis en Nederlands. Werkte negen jaar bij Bell & Howell op de afdeling Marketingcommunicatie.

Lees meer

Karin Bezemer

Karin BezemerAl vele jaren is Karin Bezemer (1977) bezig met tekenen, schilderen en andere technieken. In 2011 volgde zij de vooropleiding aan de kunstacademie St. Joost. Op dit moment studeert ze aan de Nieuwe Akademie Utrecht.

Lees meer

André Bikker

andre bikker

Binnenstebuiten
Spelen en werken met materiaal en emotie. Dat zijn de elementen die André Bikker in beweging zetten. Zijn bronnen zijn uiteenlopend. Het leven van Christus, de schepping en kunstenaars als Rembrandt, Escher en Willink.  

Lees meer

Jetty Knoop

jetty knoopEen aantal jaar geleden nam ik onwennig mijn eerste steen in ontvangst.
Terwijl ik de steen koesterde in mijn handen, voelde ik diep van binnen dat ik hiermee iets zichtbaar kon maken wat nog onzichtbaar was.

Lees meer

Marjanne Stoopendaal

marjanne stoopendaalDoor middel van een mede door haar opgerichte Stichting heeft Marjanne zich vele jaren als coördinator ingezet voor mensen die het, door diverse omstandigheden, financieel erg moeilijk hebben.

Lees meer

Kimberly Sparr

SparrGetalenteerd soliste en orkest violiste Kimberly Sparr was tweede hoofdvioliste bij het Richmond Symfonie Orkest in Virginia (VS) van 2008-2013. Ze is medeoprichter van het Atlantic Chamber Ensemble.

Lees meer

Bruce Herman

Bruce HermanBruce Herman (V.S., geb. 1953) woont en werkt als schilder en onderwijzer aan de noordkust van Boston.

Zijn kunst is te zien in vele publieke en privé collecties, inclusief het Vaticaanse museum voor moderne religieuze kunst in Rome;

Lees meer

Joel Bonk

Joel BonkJoël Bonk is geboren in Zwolle en woont en werkt in Rotterdam. Hij heeft autonome kunst gestudeerd aan de ArtEZ in Zwolle en zijn studie afgerond aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam in 2011.

Lees meer

Ronald Koops

RonaldKoopsRonald Koops is muzikant. Muzikaal heeft Ronald Koops zich de laatste jaren toegelegd op aanbiddingsmuziek, waarin vooral de eenvoud, rust en stilte gezocht wordt. In het dagelijks leven werkt Ronald als presentator bij Groot Nieuws Radio 1008AM.

Lees meer